Maansiirtoa Jyväskylässä yli 20 vuoden kokemuksella

Maansiirto ja maanrakennus Jyväskylän seudulla

Monipuoliset maanrakennus palvelut kaivuutöistä maa-aineskuljetuksiin koko Suur-Jyväskylän alueella


Olemme kokenut kumppani, kun maasiirto Jyväskylän alueella tarvitsee tehokkailla koneilla ja ammattitaitoisella kuljettajalla varustetun yrityksen. Maansiirto on mukana monessa talon- ja pihanrakennusprojektissa ja kaapeliojien kaivuussa. Me palvelemme jokaisessa maanrakennustehtävässä kaikkia asiakasryhmiä aina kotitalouksista julkiseen sektoriin.

Kerro meille, millainen koneurakointi kohteessasi olisi edessä, niin laadimme halutessasi urakkaasi sopivan tarjouksen. Toimimme Suur-Jyväskylän seudulla. Ota yhteyttä!


Salaojista ja sadevesijärjestelmistä maa-aineskuljetuksiin ja moneen muuhun

Meidät voit tilata toteuttamaan esimerkiksi talosi salaojituksen. Hoidamme kaivuut, tarvittavat maa-ainekset, täytöt ja kaivuumaan poiskuljetuksen sekä tarvikkeiden toimituksen asennuksineen ”avaimet käteen” –periaatteella.

Salaojituksissa on tärkeää pystyä luottamaan siihen, että kaivuut suoritetaan suunnitelman osoittamalla tavalla, jotta sadevesi ja hulevesi saadaan ohjattua oikeaan paikkaan. Oikein tehty salaojitus on elinehto terveelle asumiselle, sillä se auttaa pitämään perustukset kuivina estäen myös pohjaveden nousemisen perustusten tasolle.

Kun salaojitus on kunnossa, voidaan rakentamista jatkaa turvallisesti perustusten routaeristyksellä, joka estää rakennusta vaurioitumasta maan routimisen aikana. Meiltä saat aina toteutuksen, joka on varmasti tehty oikeiden oppien mukaan!


Tutustu muihin maanrakennuksen palveluihin ja kuljetuksiin

Maanrakennuspalvelumme ovat varsin monipuoliset. Käy katsomassa Palvelut-osiosta tiivis listaus siitä, mihin kaikkeen voit meidät pyytää urakoimaan. Koska ammattitaitomme ja kalustomme on kattava, pystymme suorittamaan esimerkiksi myös vaihtolava- ja konekuljetuksia sekä tekemään talviaikaan lumitöitä. Meiltä saa näin ollen palvelua ympäri vuoden.


Kokeneisiin käsiin on turvallista jättää työmaa

Pitkän kokemuksen omaava yritys on turvallinen valinta. Työmaalla tiedetään takuulla, mitä ja miten tehdään nimenomaan laadukasta, kestävää jälkeä. Vuosien lisäksi pätevyytemme takana on mm. Luotettava Kumppani -jäsenyys ja INFRA Ry:n -jäsenyys.

Oli kyseessä sitten maanrakennus Jyväskylässä tai lähikunnassa sijaitsevalla tontillasi, lähdemme ilomielin toteuttamaan oman osamme urakasta. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö, niin jutellaan työstä, jolle tarvitset tekijän!